Se on taas löytynyt - ilo liikkua. Olen tänään nautiskellut siitä täysin siemauksin. Täytyy oikein nimeltä kehaista, että kyllä Markus Karppisen spinning oli tänään loistava!

Salissa oli tunnelma kohdallaan ja itselläni mukavasti energiaa kropassa (eläköön hiilihydraatit). Tunti oli vaihteleva ja napakka sekä helposti säädeltävissä omien fiilisten mukaan. Pystyi polkemaan kovaa tai ottamaan vähän kevyemmin. Tempot olivat sopivia ja mukaan mahtui myös Markukselle-ei-niin-tyypillinen vähän hitaampi mäkiosuus.

Alusta asti tuntui niin mukavalta että käänsin nupin kaakkoon ja poljin vauhtialueen ylärajalla sekä muutaman minuutin myös sen yläpuolella. Rasitustaso oli illan fiiliksiin vallan loistava ja sain palkkioksi mojovan lastin endorfiineja.

Tapaan huomenna Jukan ja teemme lopputestaukset (lihaskunto ja rasva %). Projektihan päättyy nyt lokakuun loppuun. Jukan kanssa meistä on kyllä tullut ystävät, joten pidämme varmasti yhteyttä jatkossakin. Katsotaan sitten keväällä uudestaan, jos sitä innostuu treenaamaan tavoitteellisemmin.