Olen 30-vuotias neiti-ihminen pääkaupunkiseudulta. Harrastan salilla käyntiä, spinningiä, juoksua, erilaisia jumppia, kävelyä ja kuorolaulua. Ja jos opiskelu työn ohessa lasketaan harrastukseksi, niin myös sitä.

Asun yksiössä rauhallisella alueella, mutta lähellä kaupungin vilinää. Kämppäkavereina minulla on mm. pölykoiria, viherkasveja, lenkkareita ja kannettava tietokone. 

Kirjoitan työkseni. Tiedotan ja markkinoin. Kirjoitan tiedotteita ja esitteitä sekä juttuja oman alan lehtiin, nettiin ja intraan.

Luonteeltani olen hymyileväinen ja pirteä pakkaus. Toisaalta temperamenttiakin tarvittaessa löytyy. Olen määrätietoinen ja tavoitteellinen. Toimin tehokkaammin kun minulla on selkeä päämäärä. Toisaalta se voi olla joskus rasitekin. Tykkään tehdä uusia juttuja ja oppia uusia asioita. Huonoja puoliani lienee liika itsekkyys ja olen ehkä liiaksi tapojeni orja.

Fyysisesti on aika pikkuinen eli 160 cm. Minulla on pyöreä peffa ja jalkani voisivat kyllä olla pitemmätkin. Mutta koska jalkojen pituuteen en voi vaikuttaa, toivoisin, että oikealla treenillä ja ruokavaliolla saisin pienemmän takamuksen, pikkuisen kapeammat reidet ja nätin littanan vatsan ilman jenkkakahvoja. Jos nyt oikein hifistellään, niin myös kauniit pyöreät ja olkapäät sekä rasvaa pois sen verran että käden lihakset vähän erottuisivat.  Ennenkaikkea haluan kuitenkin näyttää sporttiselta, en laihalta.