Terveisiä toimistosta. Kahvinkeitin ilmoitti juuri piippauksella että kahvi on valmista. Osastosihteerin nauru kantautuu käytävää pitkin. Ihanaa, on perjantai. Ilma on harmaa ja ikkunastani näkyy jo hiukan kellastuneita koivuja. Työkaveri puhuu puhelimessa ja hänen äänensä lisäksi kuuluu näppiksestä lähtevää naputusta.

Melkein kodikas työhuone

Työpöytäni on uhkaavasti täyttynyt papereista ja huomaan kiireen lisäntyneen. Vuodenvaihde on minulle kiireistä aikaa. Silloin lähetetään paljon kirjeitä ja päivitetään painotuotteita. Niitä on alettu työstää pikkuhiljaa ja se näkyy työmäärässäni. Ikkunalaudallani on kaksi kasvia, jotka eivät näytä hirmuisen hyvinvoivilta. Toisen meinasin tappaa liikakastelulla kesällä. Omasta vesipullosta on niin helppo lorauttaa vettä kasveille....

Huoneeni seinällä on jumppa-aikataulu sekä pari sarjakuvaa. Takkini roikkuu karvaisessa, lehmäkuosisessa henkarissa, jota koristaa pikkuinen lehmäfiguuri. Sain sen lähtiessäni markkinointiosastolta vuosi sitten.

Työ jossa viihtyy on onnenpotku

Minulla on kiva työpaikka. Viihdyn täällä oikein hyvin. Palkka voisi tietysti olla parempi, mutta niinhän se aina menee. En tee hirveästi ylitöitä (paitsi ehkä loppuvuodesta), eivätkä työt tule yöuniini. Työkaverini ja esimieheni ovat tosi mukavia. Teen juuri sellaista työtä josta tykkään ja jossa olen hyvä. Olen huomannut sen viimeisen vuoden aikana, jolloin otin tämän äitiysloman sijaisuuden vastaan. Ensi vuoden alusta teen vastaavaa työtä, mutta toisella osastolla. Työnkuva siis pysyy aika lailla entisellään, mutta osasto ja tuote sekä työkaverit vaihtuvat. Tämä on siis positiivisesti jännittävää aikaa.

Nyt takaisin työn pariin.... Mukavaa viikonloppua kaikille!